Amsterdamseweg 116 b Amstelveen +31 6 535 690 36 Op afpraak
Social Media

COMPANY FIT

Gezonde en energieke medewerkers zijn de basis voor ieder vitaal bedrijf. Wil jij jouw werknemers helpen bij een gezonde en energieke levensstijl? Wij bieden op maat gemaakte groepstrainingen die passen bij de wensen en behoeften van jouw medewerkers. Ook teambuilding activiteiten gaan perfect samen met bewegen. Hierbij werken je medewerkers actief aan zichzelf en leren ze om nog beter samen te werken.

Teambuilding & Sportevenementen voor bedrijven

Wij organiseren ook sportdagen en bieden ondersteuning bij de voorbereiding of de inschrijving voor verschillende sportevenementen, zoals Mudmasters en Strong Viking Runs.

Uplift helpt je medewerkers fitter worden

BOOTCAMPS

Je medewerkers fitter laten worden, of sterker en behendiger? Met UPLIFT Company Fit ondersteun je je hele team. Tijdens een bootcamp training trainen je medewerkers individueel én als team tegelijk. Wij passen de inhoud van de bootcamps aan op de wensen en behoeften van alle deelnemers én die van je bedrijf.

SEMINAIRS

Veel mensen ervaren stress en weinig energie. Met onze kennis en ervaring willen wij jouw werknemers hierin graag advies geven. We geven hierbij tips over hoe jouw medewerkers zich energieker en fitter kunnen voelen, hoe ze het beste om kunnen gaan met stress en we informeren ze over voedingsmythes. Uiteraard kunnen we de inhoud van het seminar afstemmen waardoor deze heel specifiek aansluit op je bedrijf en jullie behoeften.

EVENEMENTEN

Ben je op zoek naar teambuilding activiteiten en gun je jouw medewerkers wat extra beweging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Teambuilding en beweging zijn een perfecte combinatie. Hierbij leren je medewerkers op een actieve en sportieve manier, om nog beter samen te werken. Wij organiseren sportdagen, maar kunnen ook de voorbereiding voor de Mudmasters of soortgelijke events en de inschrijving voor verschillende sportevenementen verzorgen.

METINGEN

Een gezonde levensstijl begint bij een goed plan. Wij helpen je medewerkers fitter te worden, aan de hand van hun huidige conditie en een gedegen plan dat we op maat voor hen maken. Wij kunnen diverse metingen en fit testen verrichten om een goede indicatie te geven van de fitheid van iedere individuele medewerker. De uitslag hiervan geven we in combinatie met een plan met de belangrijkste focuspunten. Hierdoor is voor ieder lid van jouw team de basis gelegd naar een fitter en energieker leven. Dat komt niet alleen hen ten goede, maar ook je organisatie.

Fit bedrijf worden?

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor fitness workshops of sportdagen voor bij jou op de zaak? Of wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor de bootcamp trainingen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag samen met jullie naar de gewenste invulling van Company Fit trainingen.