Amsterdamseweg 116 b Amstelveen +31 6 535 690 36 Op afpraak
Social Media

Ja, ik wil een GRATIS intake!

  VERZEND

  Bij UPLIFT doen we het anders

  Onze begeleiding is evidence based. Dit betekent dat onze trainingsprincipes gebaseerd zijn op wetenschappelijke onderzoeken rondom krachttraining en voeding. We geloven dat krachttraining de meest effectieve manier is om sterker en fitter te worden. Daarbij gaan onze trainingen altijd gepaard met humor. We vinden het belangrijk dat tijdens het harde werken ook gelachen wordt. Klanten komen daardoor zonder moeite keer op keer opdagen bij hun training, ook als ze minder zin hebben. Onderzoek wijst bovendien uit dat personal training je kansen verdubbelt als het gaat om het bereiken van je (sportieve) doelen. In onze privé studio train je met een van onze personal trainers met jarenlange ervaring in de fitness en krachtsport. We helpen je om je kracht, cardiovasculaire conditie en vetvrije lichaamsmassa doeltreffender te vergroten.

  EXPERTISE

  Door 17 jaar ervaring in fitness en krachtsport weten wij precies wat er nodig is om jou de juiste training en coaching te kunnen bieden

  PLEZIER

  Wij hebben plezier in wat wij doen en zorgen dat jij dat ook zo ervaart

  RESULTAAT

  Door onze individuele aanpak garanderen wij motivatie, plezier én resultaat

  TOEWIJDING

  Door onze oprechte betrokkenheid zetten we graag een stapje extra om het maximale uit jou te halen

  Zonder deze factoren geen succes

  De nadruk wordt bij veel personal trainers te veel gelegd op alleen het fysieke aspect. Wat men vaak vergeet is dat fysieke prestaties ook afhangen van je mentale fitheid en een aantal omgevingsfactoren. Je mentale gezondheid wordt juist bevorderd door fysieke inspanning. Veel van onze klanten hebben dezelfde uitdagingen: fitter worden, beter slapen, energieker de dag doorkomen en van vrije tijd kunnen genieten in plaats van die tijd nodig hebben om bij te komen. Bij ons kom je dus niet alleen even een uurtje trainen. We zorgen dat jouw voeding en slaap onder de loep worden genomen en we samen proberen onnodige stressprikkels zoveel mogelijk te reduceren of zelfs te voorkomen. Door alle factoren rondom gezondheid aan te pakken zijn wij in staat in korte tijd drastische veranderingen te genereren.

  Trainen wanneer je wilt en meer

  Wij bieden volledige flexibiliteit om te trainen. Begint jouw werkdag vroeg en wil je daarvoor kunnen sporten? Vanaf 06:00 staan wij voor je klaar. Heb je alleen in de avond ruimte voor een uurtje me-time? Ook dan kun je bij ons terecht. We vinden het belangrijk dat de trainingen worden aangepast op het leven van onze klanten in plaats van andersom. Bij UPLIFT trainen betekent dat alles van A tot Z voor je geregeld is. We hebben een ruime en luxe privé studio waar je na het trainen kunt douchen, een kop koffie of thee kunt drinken, een handdoek krijgt en je niet zonder een post-workout shake de deur uit gaat.