Amsterdamseweg 116 b Amstelveen +31 6 535 690 36 Op afpraak
Social Media

ONLINE COACHING

TRAINING

Ben je niet in de gelegenheid om naar ons toe te komen, maar wil je wel graag trainen onder onze begeleiding? Dan hebben wij de oplossing voor jou; sporten op afstand! Wij bieden online coaching aan waarbij we je goede begeleiding geven en je blijven motiveren!

Persoonlijk trainingsplan

We maken een persoonlijk trainingsplan zodat jij het beste uit je jezelf kunt halen. Natuurlijk wordt je trainingsschema helemaal op jouw fitnessdoelen toegespitst en maken we je resultaten inzichtelijk voor je. Dat motiveert je nóg meer om door te gaan!

Thuis sporten onder deskundige begeleiding van personal trainers Ralph Dawson en Ralf Sypesteyn. Hoe werkt het?

ONLINE INTAKE EN SCREENING

Om te beginnen vul je een online intakeformulier in. Je ontvangt gelijk instructies om te kunnen starten met een aantal oefeningen. Om de begeleiding zo goed mogelijk op jou af te stemmen, ontvangen wij van jou graag video’s waarop je deze oefeningen uitvoert. Zo kunnen wij zien hoe je beweegt en krijgen we een idee van je fitnesslevel. Daarmee zijn we goed in staat om je op een persoonlijke manier online te coachen.

OPSTELLEN TRAININGSPLAN IN SOFTWARE

Aan de hand van de intake en screening stellen wij jouw individuele trainingsplan op. Hiervoor gebruiken wij speciale fitness software. Je ontvangt een trainingsschema dat helemaal is afgestemd op jou en jouw wensen.

AAN DE SLAG MET HET SCHEMA

Tijd om te gaan trainen! Nu kun je aan de slag met het trainingsplan. Uiteraard kun je bij vragen of opmerkingen altijd bij ons terecht. We zorgen ervoor dat je binnen 24 uur antwoord krijgt op jouw vragen.

Online personal coaching bij Uplift, thuis training van hoge kwaliteit

Online personal coaching doet niet onder voor trainen in de sportschool. Natuurlijk, thuis trainen is anders. Geen andere mensen om je heen, je eigen woonkamer of misschien een fitnessruimte en je hebt vast niet alle apparaten binnen handbereik. Alhoewel wij natuurlijk gek zijn op onze high-end trainingsstudio in Amstelveen, willen wij iedereen de gelegenheid geven om met Uplift te sporten. Online Coaching biedt de voordelen van personal coaching, maar dan thuis wanneer het jóu uitkomt.