Amsterdamseweg 116 b Amstelveen +31 6 535 690 36 Op afpraak
Social Media

PERSONAL TRAINING

Wil je fitter en sterker worden en kun je hierbij wel wat professionele ondersteuning gebruiken? Dan is personal training bij UPLIFT iets voor jou. Door een individuele aanpak met een wetenschappelijke grondslag halen wij het maximale in jou naar boven. Onze personal trainers zijn sterke motivators en weten jou op de juiste manier in beweging te krijgen.

All-in concept, we maken het je makkelijk

In onze ruime, open high-end privé studio train je prettig en comfortabel. Er is meer dan genoeg bewegingsruimte, en die komt goed van pas bij de grote variatie aan oefeningen die we verwerken in je op maat gemaakte trainingsschema. We bieden een all-in concept zodat jij je kunt focussen op de training en nergens anders aan hoeft te denken. Je kunt onder meer rekenen op schone handdoeken en een post-workout shake of koffie na de training. Alles is inbegrepen zodat jij het maximale kan halen uit elke training.

Onze werkwijze

1. INTAKE

Om te beginnen starten we met een uitgebreide intake zodat we een compleet beeld krijgen van jouw levenswijze en doelstellingen. Deze intake vormt de basis waarmee we een individueel plan voor je gaan opstellen

2. NULMETING

Om een uitgebreid en actueel beeld te krijgen doen wij een aantal nauwkeurige metingen. We stellen je lichaamsgewicht vast en doen een 9-punts huidplooimeting. Op die manier kunnen we op de meest nauwkeurige manier jouw lichaamssamenstelling bepalen.

3. POSTURALE ANALYSE EN FYSIEKE SCREENING

Wij vinden het belangrijk om een persoonlijk én passend trainingsprogramma op te stellen. Daarom doen wij een bewegingsanalyse en nemen we enkele fysieke tests af.

4. TRAINING

We hebben nu voldoende informatie verzameld om een gepersonaliseerd trainingsplan voor je op te stellen. Nu is het tijd om gestructureerd te gaan trainen. Wij houden alle trainingsresultaten bij zodat je je progressie in de gaten kunt houden.

Personal training stopt bij ons niet bij de fysieke training. We gaan je ook helpen om je voedingspatroon blijvend te optimaliseren. We kiezen niet voor tijdelijke diëten met tijdelijke resultaten, maar willen een blijvend resultaat voor jou. Daarom stellen we een persoonlijk voedingsplan op.

Voordelen van Personal Training bij Uplift

Trainingsschema op maat, gericht op je individuele doelstellingen en uitdagingen

Persoonlijke begeleiding en aandacht, ook buiten de studio

Sterke combinatie van expertise, toewijding en plezier zorgen voor het beste resultaat

Motivatie en coaching van jouw personal trainer

Je resultaten zijn meetbaar en inzichtelijk zodat je weet wat jouw inspanningen je opleveren

Je sport op verantwoorde wijze onder professionele begeleiding van ervaren personal trainers.

Uplift, dé high-end privé sport studio in Amstelveen

UPLIFT is dé high-end sportschool van Amstelveen en omstreken. We trainen zowel gemotiveerde amateursporters, als topsporters. Je bent bij ons in goede handen. We hebben veel kennis en ervaring op het gebied van krachttraining en fitness en zijn net zo gemotiveerd als jij om jouw doelen te realiseren.