Amsterdamseweg 116 b Amstelveen +31 6 535 690 36 Op afpraak
Social Media

Small Group Training

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding en sport je graag in groepsverband? Dan is small group training bij UPLIFT ideaal voor jou. De groepen bestaan uit maximaal zes personen waardoor je een goede balans ervaart tussen energie van de groep en persoonlijke aandacht van de trainer. Onze trainers helpen je om op een uitdagende en veilige manier sterker en fitter te worden.

Small group training zoals je nooit hebt ervaren

Onze personal trainers weten je precies op de juiste manier te begeleiden en motiveren zodat jij het maximale uit elke training haalt. Tijdens de trainingen, train je aan de hand van een gestructureerd trainingsprogramma en krijg je de begeleiding die je nodig hebt om je trainingen succesvol te volbrengen.

Onze werkwijze

KICK-OFF PROGRAMMA

Tijdens dit programma train je twee keer in de week op vaste tijden. Je leert in 4 weken tijd een aantal belangrijke basisoefeningen en technieken. Na dit kick-off programma te hebben afgerond beheers je de basis en ben je een stuk sterker en fitter!

REGULIERE SMALL GROUP TRAINING

Je hebt een goede basis opgebouwd tijdens het kick-off programma en bent nu klaar voor de volgende stap. Tijdens de reguliere small group training ga je net een stapje verder. Wij dagen je tijdens de training uit door voldoende nieuwe prikkels en afwisseling. Hierdoor blijf je sterker worden.

VOEDING & SUPPLETIE

Wij gaan verder dan alleen een training. Vanaf de eerste training begeleiden we je namelijk ook op het gebied van voeding en suppletie. We delen voedingsadviezen met je zodat je nog gerichter aan je gezondheid en fitnessdoelen kunt werken.

VOORDELEN VAN SMALL GROUP TRAINING BIJ UPLIFT

Geniet van de energie en motivatie van de groep

Werk aan je eigen fitnessdoelen onder deskundige begeleiding

Verbeter je figuur, je conditie en voel je sterker

Merk dat je je mentaal beter voelt

Onze small group trainingen hebben maximaal 6 deelnemers, waardoor persoonlijke aandacht gegarandeerd is.