Amsterdamseweg 116 b Amstelveen +31 6 535 690 36 Op afpraak
Social Media

Uplift

Bij UPLIFT zijn wij ervan overtuigd dat krachttraining de beste manier is om fitter te worden. We werken met een gericht krachttrainingsschema dat iedere keer iets zwaarder en uitdagender wordt. Dit principe van progressieve overload zorgt ervoor dat jouw lichaam zich zal aanpassen waardoor je fitter wordt. Of je doelstelling nou conditioneel is, gericht op spiermassa of vetverbranding, bij UPLIFT kunnen we je helpen. We leggen je uit wat je moet doen en op welke manier je dit moet doen. Ook bij blessures weten we altijd een manier te vinden om bij te dragen aan het herstel of om tijdelijk om de blessure heen te trainen. Eventueel in samenspraak met jouw behandelend arts of fysiotherapeut.

Uplift, dé high-end privé studio in Amstelveen

Onze lichte, ruime privé studio is van alle gemakken voorzien. Dat maakt trainen bij ons extra plezierig en motiverend. Denk bijvoorbeeld aan luxe kleedkamers, topnotch meet- en trainingsapparatuur, schone handdoeken en post-workout shakes,.

Meer dan alleen training

Wij geloven in een complete aanpak waarbij we ons niet alleen richten op krachttraining. Jouw voeding, slaap en energie zijn minstens zo belangrijk om je fit en sterk te voelen. Door een grondige aanpak waarbij we aandacht hebben voor al deze aspecten, kunnen we er samen voor zorgen dat je jouw fitness doelen gaat bereiken.