Amsterdamseweg 116 b Amstelveen +31 6 535 690 36 Op afpraak
Social Media

TEAM

Wij zijn enorm gemotiveerd om ons te onderscheiden in de fitnesswereld. Onze passie? Onze cliënten mentaal en fysiek zien groeien, in beweging brengen, kennis bijbrengen en inspireren. Wij hebben de juiste expertise en ervaring om samen jouw doelen te behalen. In onze private studio in Amstelveen verzorgen wij personal en small group trainingen waarbij persoonlijke aandacht en jouw fitnessdoelen centraal staan.

Honderden mensen gingen je voor

Heb je een drukke kantoorbaan? Of misschien ben je topsporter of net gepensioneerd? Wat jouw situatie ook is, wij kunnen je helpen. Door onze individuele aanpak in onze personal training ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden de begeleiding die jij nodig hebt. Geen standaard plannen en trainingsschema’s, wij werken uitsluitend met een op maat gemaakt trainingsschema dat op jóuw lijf is geschreven.

Ik ken Ralf Sypesteyn van zijn vorige locatie. Hij is een van de meest veelzijdige trainers die ik ken. Al 14 jaar ben ik actief in de branche en kan hem van harte aanbevelen. Zijn nuchtere kijk op trainen, voeding en coachen is een verademing voor mensen die haalbare resultaten willen boeken. Geen mooie praatjes maar gedegen kennisoverdracht voor de consument. Mijn mening is dat Nederland weer een toplocatie rijker is met een van de beste trainers van Nederland.

Mitchell Lemans

Zeer professioneel! Ze zorgen er bij mij voor dat ik ‘geen excuses’ meer heb en ik ga na een training met hen altijd met een goed gevoel naar huis.

Floris van Mechelen

Ik train al een paar jaar bij UPLIFT en ik zou niet meer zonder willen. Ik heb een paar andere trainers hiervoor gehad en heb daar niet de doelen mee bereikt die ik wilde. Afgelopen half jaar ben ik mede door het small group programma van UPLIFT meer dan 20 kilo afgevallen. Eeuwig dankbaar!

Rudi Feenstra

Great and fun training! The guys at UPLIFT are very professional, knowledgeable and focused on the client, and they’re also fun to train with! I trained with them for a long time, including during my pregnancy until the 8th month! I’m very grateful for all the hard work and good results.

Elena Ionescu

Bij UPLIFT train je anders dan je gewend bent. Hierdoor daag je jezelf uit en dit zie je in het resultaat. De ruimte is heel open en licht dus samen met de variërende oefeningen een zeer vernieuwende gym!

Nienke Plas

Ik heb goede resultaten behaald met personal training van UPLIFT. De trainingen zijn veelzijdig en de uitleg die gegeven wordt zorgt ervoor dat je de oefeningen op de juiste manier uitvoert. Hierdoor weet je waar je mee bezig bent. Het voordeel van personal training zit hem, naar mijn mening, in de kleine details die een groot verschil kunnen maken. Een iets andere houding en de resultaten zijn ineens een stuk beter. Dat verschil is waar UPLIFT sterk in is en dat voel je!

Nico Bouman

I never expected to actually like working out but due to the trainers at UPLIFT I became motivated and started enjoying it. Excellent personal and small group training. I started seeing results quickly and most important; feeling more fit and energetic than ever

Ellen Zoutman